Wimperextensions mogelijk t/m 23 december in overleg

One by one Flatlash

One by one is de meest bekende techniek waarbij een extension op elk natuurlijke wimper wordt geplaatst.

Dit zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling.

De flatlash is plat bij de aanzet, deze zorgt voor een betere hechting en heeft iets meer een mascara look.


Russian Volume

Russian Volume is een specialisme waarbij met de hand kleine waaiertjes van 3 tot 5 dunnere extensions worden gemaakt. Op elke natuurlijke wimper wordt een zo'n waaier geplaatst waardoor het een stuk voller lijkt.Deze dingen moet je weten over wimperextensions;

 

 • Ik geef altijd een eerlijk advies, ook als je wimpers niet geschikt zijn voor extensions. 
 • Er is een gemiddelde waarop klanten terugkomen voor een opvul behandeling. Maar er zijn altijd uitzonderingen want er zijn veel verschillende oorzaken waardoor je extensions sneller uit kunnen vallen zoals; verandering in dieet, medicijnen, stress, hormonen, tranen etc. Dit kan echt veel verschil maken met de houdbaarheid van je extensions. Graag wil ik dan ook dat je dit ten alle tijden bespreekbaar maakt zodat we alles samen kunnen nagaan.

 • Kom altijd zonder oog make-up. Wimpers zetten is zeer secuur werk dat veel geduld en concentratie vergt. Het kost enorm veel tijd om de mascara goed te verwijderen waardoor er minder tijd over blijft om wimpers te zetten. Daarnaast laat mascara ook een laagje achter waardoor de wimpers minder goed hechten.

 • Iedereen heeft andere wimpers hierdoor ziet het er ook bij de een anders uit als bij de ander. Gemiddeld heeft een persoon 90-150 wimpers op een bovenooglid. Hier zijn natuurlijk uitzonderingen op, sommige hebben er minder dan 60 en anderen weer rond de 150. Gelukkig zijn er allerlei trucjes om iedereen de look te geven die ze graag willen, maar niks gaat boven de gezondheid van je eigen wimpers.

 • Wimperstylisten zijn getraind om aan de wimpers af te kunnen lezen hoe jij ze behandeld. Zo kan ik zien op welke kant je het vaakst slaapt, welke make-up je gebruikt, of je goed reinigt en of je aan je wimpers hebt lopen wrijven/trekken.

 

Tips voor wimperextensions

 

De wimperextensions worden met grote zorg door mij gezet. Ieder haartje wordt zorgvuldig gescheiden zodat je eigen haartjes niet beschadigd raken. Uiteraard kun je zelf ook het een en ander doen om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimpers.

 

 • De eerste 6 uur nadat de wimpers gezet zijn kan je het beste water vermijden. Wacht dus even met douchen, zwemmen en sporten.
 • De volgende dag kun je alles ermee doen zoals naar de sauna, sporten, zwemmen etc.
 • Gebruik geen oliehoudende producten voor je gezicht. Kijk dus uit waar je je dagcrème smeert en het beste is een speciale reiniging voor extensions.
 • Geen mascara gebruiken, deze bevat olie en olie lost de lijm op. Hierdoor loop je de kans om je extensions per ongeluk te verwijderen als je de mascara er af wil halen. Er bestaat speciale mascara en reiniging voor wimperextensions, deze tasten de lijm niet aan en kun je zoveel gebruiken als je wilt.
 • Maak je wimpers GOED schoon. Je hoeft niet bang te zijn dat ze er allemaal uit vallen, want de wimpers die vallen zouden dat toch al gaan doen. Voor je hygiene is dit belangrijk en ook voor het huidvet wat je zelf aanmaakt.
 • Niet wrijven/trekken door/aan je wimpers. Hierdoor verlies je eigen haren, waardoor er geen extension meer op geplaatst kan worden.
 • Er is een garantie van 1 week op door mij gezette wimpers, na 1 week betaal je de normale opvul prijs.