Visagie

Visagie is een vak apart en een kunst op zich. Met make-up zijn de mogelijkheden eindeloos. Peggy is professioneel visagiste en heeft de opleiding bij Mieke Petiet in Amsterdam gevolgd.

Momenteel werkt zij zo nu en dan als freelancer voor MAC make up.

Zij werkt dan ook enkel met hoogwaardige merken zoals: MAC, Huda Beauty, Fenty Beauty, Chanel, Dior etc.

Alle dames die u op deze pagina ziet zijn voorzien van visagie door Peggy.

Dag Make-up

Een dag make-up is een niet zware make-up geschikt voor iedereen. Voor zij die eens willen weten wat hen het beste staat, zij die nooit make-up dragen of eens willen opgemaakt willen worden door iemand om het dagelijkse ritueel te doorbreken.

Gelegenheids Make-up

Voor elke gelegenheid is er een passende make-up. Dit kan zijn voor een avondfeest, een feest met speciale dresscode of wellicht voor speciale wedstrijden denk aan bodybuilding of dansen. Wellicht heb je een fotoshoot gepland staan en wil je de make-up graag uit handen geven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je een idee wat je wil, neem dan een voorbeeld mee en wij gaan ons best doen om het te evenaren.

Bruidsmake-up

De grote dag, de droom van bijna iedere vrouw. Eindelijk mag je de jurk aan, worden je haren mooi in model gebracht en dan kan een perfecte make-up natuurlijk niet ontbreken. Een bruidsmake-up is mijn inziens naturel en benadrukt jouw natuurlijke schoonheid. Het belangrijke van deze make-up is dat deze de gehele dag zal blijven zitten. Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden, stuur een bericht en we bespreken je wensen!