Veel gestelde vragen

Algemeen

Waar mag ik de auto neerzetten?

- De salon zit in het buitengebied en beschikt dus over een eigen terrein waar u kunt oprijden en kunt parkeren.

 

Hoe kan ik je het beste bereiken?

- Het makkelijkste is als u mij via whatsapp bericht, door het werk ben ik telefonisch lastig bereikbaar en op whatsapp kan ik makkelijker reageren.

 

Ik wil graag mijn afspraak verzetten of afzeggen wanneer kan ik dit het beste doen?

- Het beste kunt u mij dit zo snel mogelijk laten weten, in ieder geval minimaal 24 uur van te voren, anders wordt 50% van de gereserveerde behandeling(en) alsnog in rekening gebracht. 

 

Kan ik pinnen?

- Ja,pinnen is zeker mogelijk.

 

 

 

Wimperextensions

Ik heb nog nooit extensions gehad, hoe weet ik of dit wat voor mij is?

- Ik raad aan om met One by one te beginnen, dit is het meest natuurlijke en kan worden uitgebouwd tot Russian of Extreme Russian.

 

Ik reageer allergisch op de lijm, wat kan ik hieraan doen?

- Zelf kan je anti-histamine tabletjes (hooikoorts) slikken tegen de allergie, als dit niet werkt of  dat liever wilt, kan ik ze kosteloos voor je verwijderen.

 

Suikerwax

Hoelang mag ik niet scheren voor de behandeling?

- Het beste is om een week/1,5 week van te voren niet meer te scheren, dan is het over het algemeen precies lang genoeg en het minst pijnlijk. Echter zijn er altijd uitzonderingen.

 

Ik ben allergisch voor hars, kan ik dan wel met suikerwax behandeld worden?

- Jazeker, suikerwax is volledig natuurlijk en hierdoor zijn reacties eigenlijk amper mogelijk. Wel bestaan er reacties op de nabehandelingsproducten, als dit zo is geef dat aan en dan hou ik hier rekening mee de volgende keer.