Micro needling

Een micro needling behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft.

Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acne littekens, fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping en pigmentstoornissen. Voor de behandeling bespreek je wat je wensen zijn en hier stemmen wij de behandeling op af.

Hyaluronzuur Cocktail

Hyaluronzuur staat bekend als filler. Het enige verschil is, is dat wij deze niet inspuiten zoals een cosmetisch arts. Wij sluizen deze in de huid met micro needling. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die vocht aantrekt, daardoor vult hij bijvoorbeeld fijne lijntjes op, maar hydrateert deze de huid ook geweldig

Firming Cocktail

Het firming serum is een pracht exemplaar betreft het verstevigen van de huid waar deze is gaan verslappen. De veerkrachtigheid en de stevigheid nemen toe waardoor contouren weer beter zichtbaar worden.

Age killing botox-like Cocktail

Het Age-Killing Botox-like serum heeft de welbekende werking. De werkzame stof hierin is niet Botuline (normale botox) aangezien ook dit enkel door een cosmetisch arts gebruikt mag worden. In plaats hiervan gebruiken wij Synake (slangengif), dit zorgt ervoor dat de spieren minder intensief bewegen waardoor lijnen voorkomen kunnen worden. Eigenlijk hetzelfde als botox alleen dan minder heftig.