Meso BB-Glow

Meso BB-Glow is een verjongende gezichtsbehandeling die direct een verhelderend en porseleinen effect heeft op de huid dankzij de krachtige, 100% veilige en natuurlijke ingrediënten die in de huid gesluisd worden met de microneedling dermapen.

 

Deze behandeling heeft alle voordelen van een high-end cosmetische behandeling, maar heeft niet de nadelen van het dragen van conventionele make-up (zuurstofgebrek in de huid, verstopte poriën, etc.)

 

De behandeling bedekt en verbergt vlekken en oneffenheden niet, maar vervaagt en verwijdert ze geleidelijk. Verheldert deze vanaf de eerste sessie, vermindert rimpels, behandelt verwijde poriën, verwijdert roodheid, zorgt voor helderheid en hydratatie ter verbetering van een doffe, vermoeide en uitgedroogde huid. Het is geen semi-permanente make-up of een flashbehandeling die maar voor één moment gebruikt word.

Ingrediënten

Hyaluronzuur: Verbetert de communicatie tussen de huidlagen. Geeft volume en hydratatie aan de huid. Vult rimpels en verkleint poriën geleidelijk.

Vitamine F: Ontstekingsremmend, bevat essentiële vetzuren en ondersteunt de groei van gezonde huidcellen.

D-Panthenol: Maakt de huid soepeler en elastischer en zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt.

Alfa Bisabolol: Werkt ontstekingsremmend, huidregenererend, antibacterieel, en is kalmerend voor de huid.

Natuurlijke minerale pigmenten: Egaliseert de huid, verheldert de teint en geeft de huid een lichte en gelijkmatige kleur

De behandeling

Oppervlakte reiniging

Diepte reiniging

Chemische peeling

BB-Glow met microneedling

Masker

Serum

Creme

Advies

Een behandeling met BB-glow is natuurlijk prachtig maar wil je er lang plezier van hebben word een kuurverband aangeraden.

 

Een kuur houdt in dat je iedere 10-14 dagen een BB-Glow behandeling doet, dit tot het gewenste resultaat zichtbaar is. Vaak na 3-5 behandelingen. 
Dan zul je tot 6 maanden lang plezier kunnen hebben van deze prachtige behandeling