Make-up Workshop

Wil jij ook graag leren hoe je jezelf snel, gemakkelijk maar toch mooi op kunt maken? Dan is deze workshop een perfecte uitkomst.

Tijdens een avond vol gezelligheid neem ik jou en je vriendinnen/collega's/familie in de wereld van de make-up.

In deze workshop komt alles aan bod en zal ik jullie de fijne kneepjes uit mijn vak leren. Het is dan ook echt een avond vullend programma!

In deze workshop werken we enkel met high end make-up merken zoals MAC, Huda Beauty, Chanel, Dior Fenty Beauty, Too Faced etc.

 

Hoe ziet zo'n avond er precies uit?

Ik kom thuis bij de gastvrouw ( de persoon die de party organiseert) + maximaal 7 andere genodigden. Jullie zitten met z'n allen gezellig aan een grote tafel waar iedereen een eigen spiegel en penselen tot haar beschikking heeft zodat je ook echt leert om jezelf op te maken.

 

Vervolgens vertel ik jullie de ins en outs van de huidverzorging en voorbereiding van de make-up.

Dan begin ik met het voor de helft opmaken van de gastvrouw. (De andere helft is voor haarzelf.) Wanneer ik dit doe vertel ik stap voor stap welke producten ik gebruik en hoe het aangebracht kan worden. Dit is het moment om goed op te letten en ook vooral vragen te stellen over wat ik precies doe. Je kunt notities maken zodat je het thuis nog eens na kunt lezen.

 

Vervolgens kan iedereen gaan beginnen met het aanbrengen van de make-up onder begeleiding van mij. Hier staat persoonlijke aandacht centraal daarom ook maximaal 8 personen zodat iedereen er ook echt iets van leert en thuis kan toepassen.

 

Wat wordt er van een gastvrouw verwacht?

- 4-8 personen die gezellig bij jou thuis komen

- Hapjes en drankjes

- De rest doe ik!

 

De kosten

€35 p.p.

 

Wil je graag gastvrouw zijn en een party organiseren?

Neem contact met mij op en we prikken samen een datum.